Információ

| Elérhetőségek | Adatvédelmi információk |

| Általános szerződési feltételek | Jogi nyilatkozat | Panaszkezelés | 

Érvényes: 2018.04.01-től.

 

Elérhetőségek és Cégadatok

 

Cégadatok
Cégnév: Grand Project Hungary Bt.
Cégjegyzékszám: 09-06-016047
Jegyző: Debreceni Törvényszék Cégbírósága
Adószám: 25343746-1-09

 

Banki adatok
Számlát vezető bank: OTP Bank
Bankszámlaszám: 11738015-20009362

 

Cím
4281 Létavértes, Alkotmány utca 23. A. ép.
A termékek itt nem vehetőek át, ez csak postacímként szolgál.
FONTOS: Ha csomagot küld nekünk, kérem előtte e-mailben kérje kollégáink visszaigazolását, mert minden be nem jelentett érkező csomagot visszautasítunk átvételkor.

 

Elérhetőségek
E-mail: hello@powernutrition.hu

 

Tárhelyszolgáltató
Tárhely.Eu Szolgáltató Kft.
1538 Budapest, Pf.: 510.

 

 

Adatkezeléssel kapcsolatos információk, tájékoztatás

 

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-107794/2016.

Biztosítjuk Önt, hogy adatait kizárólag hírlevelünkre történő feliratkozás, vagy a vásárlás, vásárlási szerződés teljesítésének érdekében, annak bizonyíthatósága miatt tároljuk. Az Ön által megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a harmadik fél a vásárlás, vásárlási szerződés teljesítésében a Grand Project Hungary Bt. alvállalkozójaként működik.

 

Ebben az esetben az alvállalkozók a megrendelő adatait semmilyen formában nem tárolják, nem őrzik meg, további személyeknek nem adhatják tovább.
Adatainak megadásával hozzájárul ahhoz, hogy cégünk az Ön adatait saját adatbázisában kezelje. Adatait cégünk nem adja el, nem adja bérbe, nem kölcsönzi más cégeknek vagy szervezeteknek. Adataihoz csak cégünk és üzleti partnereink férhetnek hozzá, akik szintén betartják adatkezelési elveinket.

 

A honlapunk bizonyos részei csak az arra jogosultak számára elérhetők, a felhasználó név és az ahhoz tartozó jelszó megadása után. Cégünk elkötelezett az ügyfelek információinak védelme iránt. A jogosulatlan hozzáférés és nyilvánosságra hozatal elkerülése, az adatok pontosságának biztosítása és a legmegfelelőbb felhasználás érdekében a megfelelő fizikai, elektronikus és műszaki módszerekkel őrizzük az online gyűjtött információkat.

 

Amennyiben bármelyik elérhetőségünkön hitelt érdemlően jelzi felénk, akkor adatbázisainkból azonnali hatállyal töröljük, kivéve azokat a vásárlói információkat, amiket az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal és a cégtörvények jogszabályaiban és rendeleteiben rögzített módon kötelesek vagyunk megőrizni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

 

 

Az adatkezelő az internet technikai jellemzői miatti a honlap megtekintése során (a technikai működés miatt) automatikusan rögzítésre kerül a felhasználó látogatásának kezdő és befejező időpontja, illetve egyes esetekben – a felhasználó számítógépének beállításától függően a böngésző, az operációs rendszer adatai és a felhasználó IP címe. Ezen adatokból a rendszer automatikusan statisztikai adatokat generál. Egyes esetekben a rendszer olyan személyes adatok megadását kérheti, mint a felhasználó neve, címe, születési dátuma, neme, e-mail címe stb. Ezekre többek között pályázati/promóciós jelentkezések, e-mailben vagy más csatornán folytatott kommunikáció vagy regisztrációt/előfizetést igénylő szolgáltatások esetén van szükség. Ha szeretne felkerülni a levelezőlistánkra, ehhez az Ön beleegyezését kérjük. Előfordulhat az is, hogy harmadik féllel kapcsolatos adatokat gyűjtünk Öntől, például abban az esetben, ha a honlap lehetővé teszi elektronikus képeslapok küldését, mivel ilyenkor szükségünk van a címzett nevére és e-mail címére. Az ilyen adatokat kizárólag a megadott célra használjuk fel (ebben az esetben az elektronikus képeslap elküldésére), és az adatkezelő a továbbiakban semmilyen formában nem lép kapcsolatba a harmadik féllel, kivéve abban az esetben, ha a kérdéses harmadik fél maga veszi fel velünk a kapcsolatot.

A honlapra való látogatásaival kapcsolatos adatok gyűjtését úgynevezett cookie-k használatával végezzük. A cookie-k használatának módjáról a következőkben olvashat.

Amikor megnyitja webhelyünket, rögzítjük az úgynevezett “kattintási adatfolyamot” (kiszolgáló címe, tartomány neve stb.). Ezek az adatok az Ön által (például regisztrálás útján) megadott információkkal együtt lehetővé teszik számunkra, hogy elemezzük felhasználóink preferenciáit, és testreszabott tartalmat vagy felületet biztosítsunk számukra.

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény az adatkezelő jogosult kezelni a szolgáltatás nyújtásához technikailag elengedhetetlenül szükséges személyes adatokat az ott meghatározott alapelvek és rendelkezések betartásával.

Az Önnel kapcsolatos adatokat a hatályban lévő adatvédelmi törvényeknek és a jelen adatvédelmi szabályzatnak megfelelően rögzítjük, használjuk fel és védjük. Személyes adatait elsődlegesen termékek és szolgáltatások biztosítására használjuk fel, például a következő módokon:

Termékekkel, ajánlatokkal és hírekkel kapcsolatos információk/anyagok küldése e-mailben vagy SMS-ben. Ezek az információk az adatkezelő és/vagy gondosan megválogatott kereskedelmi partnerei termékeivel, akcióival vagy közleményeivel lehetnek kapcsolatosak. Ilyen üzeneteket csak akkor küldünk, ha Ön beleegyezett abba, hogy hajlandó az adatkezelőtől származó e-maileket és/vagy SMS-eket fogadni. Ha a továbbiakban nem kíván e-maileket és/vagy SMS-eket kapni, vagy ha módosítani szeretné személyes adatait, illetve törölni szeretné azokat az adatbázisunkból, ezt bármikor megteheti a személyes profilja oldalán, amennyiben segítségre van szüksége, az esetben pedig felveheti velünk a személyes kapcsolatot, a Kapcsolat menüpontban megtalálható elérhetőségeinken.

A honlap látogatási statisztikáinak elemzése és látogatóink érdeklődési körének jobb megismerése mind általános, mind személyes szinten, hogy jobban megértsük ügyfeleink igényeit, és ezáltal jobb termékeket és szolgáltatásokat kínálhassunk, továbbá az Ön érdeklődésének leginkább megfelelő tartalmakat, funkciókat és promóciókat biztosíthassunk.
Az adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem kezeli.

A naplózott és a személyes adatokat az adatkezelő határozatlan időre folyamatosan tárolja, legfeljebb az adatkezelő társaság megszűnéséig – de azokat az alábbiakban részletezet módon kérésre bármikor – törli. Az adatkezelő társaság jogutód nélküli megszűnésével egyidejűleg az adatok törlésre kerülnek.

A felhasználók által megadott személyes adatokhoz, valamint a technikai működés miatt automatikusan megismert adatokhoz az adatkezelő munkatársai férhetnek hozzá.
Személyes adatokat harmadik személyeknek az adatkezelő nem továbbít. Ez nem vonatkozik az esetleges, törvényben előírt, kötelező adattovábbításokra. Az adatkezelő az egyes hatósági adatkérések teljesítése előtt minden egyes adat tekintetében megvizsgálja, hogy valóban fennáll-e az adattovábbítás jogalapja.

Az adatkezelés időtartama

Az adatkezelés időtartama 1 év.

Adatok felfedése külső felek számára 

Az adatkezelő külső felek számára semmilyen formában nem értékesít vagy adja tovább a felhasználó személyes adatát anélkül, hogy a hatályos adatvédelmi törvényeknek megfelelően ehhez előbb beleegyezést ne kérne. Az adatkezelő minden munkatársa és megbízottja elkötelezettséget vállalt a személyes adatok védelme mellett, és az adatkezelőhöz hasonló adatvédelmi szabályzatok alapján járnak el. Az adatok átadhatók olyan webtárszolgáltató partnerek és egyéb felek számára, akik az adatkezelő segítségére vannak a webhely tervezésében és működtetésében, a szolgáltatások teljesítésében (például a nyeremények és áruk kiszállítása) vagy az adatok elemzésében. Ezek a felek az Ön személyes adatait kizárólag a rájuk bízott feladat elvégzéséhez használják fel, és kötelezettséget vállalnak az adatok védelmére. Az adatkezelő a személyes adatokat ezenkívül a törvény által megkövetelt esetekben is kiadja.

A megrendelő bármikor haladéktalanul kérheti adatainak teljes körű törlését mind a logisztikai partner ideiglenes adatbázisából, mind a Szolgáltató adatbázisából. A megrendelő ilyen jellegű igényét a hello@powernutrition.hu e-mail címen tudja jelezni.

 

Külső felekre mutató hivatkozások és a Cookie-k használata 

Az felhasználó kényelme, valamint a honlap használhatóságának javítása érdekében az adatkezelő esetenként külső felek által biztosított tartalmakra mutató hivatkozásokat tesz elérhetővé, melyekre ez az adatvédelmi szabályzat nem vonatkozik. Az ilyen hivatkozások használatakor a felhasználó elhagyja az adatkezelő szolgáltatási tartományát. A webhelyen olyan partnerek hivatkozásai is szerepelhetnek, melyek az adatkezelő logóit közös márkanév-használati megállapodás keretében használják. Azok a webhelyek, melyekre a felhasználó Ön a hivatkozások segítségével eljuthat, saját adatvédelmi szabályzattal rendelkeznek, és bár az adatkezelő célja a honlap integritásának megőrzése, nem felelős és nem vonható felelősségre ilyen oldalak tartalma és tevékenységei tekintetében. Ezért a felhasználó az ilyen webhelyeket kizárólag saját felelősségére látogatja meg. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy ezek a külső webhelyek saját cookie-kat küldhetnek, adatokat gyűjthetnek, illetve személyes információkat kérhetnek.

A cookie olyan kisméretű adatállomány, melyet a meglátogatott honlap a felhasználó számítógépén helyez el azonosítási célból. A cookie-k segítségével nyomon követhető a honlapon végzett tevékenységeit, megismerhető a felhasználó érdeklődési köre és javítható a felhasználói élményt. A cookie-k ezenkívül felhasználónevek és jelszavak tárolására is alkalmasak.
Ha nem kíván cookie-kat használni, a böngészőben letilthatja őket. A rendszert beállíthatja úgy is, hogy figyelmeztetést jelenítsen meg a cookie-k használatára tett kísérletek során. Mindkét esetben a böngészőprogram (például az Internet Explorer) beállításait kell módosítania. A cookie-k kezeléséhez kiegészítő szoftvereket is használhat. Fontos tudnia azonban, hogy amennyiben letiltja a cookie-k használatát, azzal korlátozza a meglátogatott webhelyek funkcióit, és elképzelhető, hogy egyes szolgáltatásaik ily módon nem lesznek elérhetők.

 

Beleegyezés az adatok kezelésére, tiltakozás ez ellen 
Az adatkezelő Grand Project Hungary Bt. honlapjainak használatával Ön elfogadja jelen Adatvédelmi szabályzat, valamint a Felhasználási feltételek tartalmát. Ha nem ért egyet Adatvédelmi szabályzatunk vagy Felhasználási feltételeink tartalmával, kérjük, ne adja meg személyes adatait, és hagyja el a honlapot.

 

Korlátozások 

Az Adatvédelmi szabályzat nem vonatkozik az internetre jellemző és így az adatkezelő által nem befolyásolható eseményekre, és semmilyen formában nem alkalmazható a hatályos törvények vagy kormányzati rendelkezések ellenében. Ez az online adatvédelmi szabályzat kizárólag a honlapunkon keresztül online összegyűjtött adatokra vonatkozik, az interneten kívül gyűjtött (offline) adatokra nem.

Szerzői Jogok

Tilos a honlap elektronikus tárolása, feldolgozása és üzletszerű felhasználása.

A Grand Project Hungary Bt. előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül tilos ezen honlaphoz bármilyen kapcsolást (linket) létrehozni.
Az esetlegesen előforduló gépelési és egyéb hibákért felelősséget nem vállalunk.
Nem garantáljuk a pontosságot vagy teljességet az információkra, szövegekre, grafikákra, linkekre vagy bármilyen más anyagra vonatkozóan, ami a site-on található.
A Grand Project Hungary Bt. nem tehető felelőssé semmilyen speciális, indirekt, előre nem látható vagy a termékek használatából eredő egyéb károkért. Az oldalakon található információk minden különösebb figyelmeztetés nélkül megváltozhatnak, illetve szolgáltatásuk meg is szűnhet.
Tudomásunk szerint a honlapon található linkek egyike sem mutat illegális, szerzői jogot, vagy más törvényt sértő tartalomra.
A termékek és a kiszállítás esetében az árváltoztatás jogát fenntartjuk, az esetleges gépelési hibáért felelősséget nem vállalunk, melyekért előre is elnézést kérünk.

Marketing célú felhasználás megszüntetése

A szolgáltató az adatot szolgáltató személy e-mail címére marketing célú üzeneteket küldhet, adatainak megadásával ehhez automatikusan hozzájárul. Az ilyen célú elektronikus üzenetek küldését azonban a szolgáltató azonnal felfüggeszti ha azt az adatszolgáltató kéri. Az adatszolgáltatónak lehetősége van még adatai megadása előtt is jelezni, hogy nem kér marketing tartalmú üzeneteket. Előzetesen a hello@powernutrition.hu e-mailre írt rövid üzenettel tudja ezen igényét jelezni, melynek a szolgáltató a későbbiekben maradéktalanul eleget tesz.

 

Adatok javításának lehetősége

Amennyiben a felhasználó megrendelés vagy feliratkozás során megadott adatait hibásan tölti ki, illetve a későbbiekben adatváltozás miatt ezeket az adatokat módosítani szeretné, az esetben erre korlátozás nélkül lehetősége van. A hello@powernutrition.hu e-mail címre küldött módosítási igényét a szolgáltató legkésőbb 2 munkanapon belül maradéktalanul elvégzi. Természetesen a felhasználónak lehetősége van az összes tárolt adatát végérvényesen és teljeskörűen törölni is. Ezt szintén a hello@powernutrition.hu e-mail címre küldött igényével tudja jelezni.

 

Megrendeléssel kapcsolatos információk

Megrendelés

Miután a megrendelő kitölti a megrendelő űrlapot és lenyomja a megrendelés gombot,  elektronikus úton szerződést köt velünk, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. A megrendelő űrlap beküldésével a megrendelő elismeri, hogy a Grand Project Hungary Bt. általános szerződési feltételeit, megrendeléssel, házhoz szállítással kapcsolatos tájékoztatását megismerte, elfogadja és magára nézve kötelezőnek tekinti. Megrendelését 14 napon belül következmények nélkül visszamondhatja írásban, a hello@powernutrition.hu e-mail címen. A szerződést a megrendelő lap kitöltésével és elküldésével a Grand Project Hungary Bt.-vel köti a megrendelő.

A Felek között az áru megvásárlásával magyar nyelven létrejött, kizárólag a vásárlás teljesítéséhez szükséges adatokat tartalmazó szerződés, írásba foglalt szerződésnek minősül.

A Felek között az áru megvásárlásával magyar nyelven létrejött szerződés írásba foglalt szerződésnek minősül, a Szolgáltató azt iktatja. Az iktatás a vásárló rendeléskor megadott adatainak, rendelt termékének nevét és árát adatbázisba mentésével történik.

A Felek között az áru megvásárlásával magyar nyelven létrejött szerződés írásba foglalt szerződésnek minősül, a Szolgáltató azt iktatja, és annak létrejöttét követő 1 évig őrzi, ahhoz a szerződő bármikor hozzáférhet.  A hozzáférés módja: a vásárló jelzi ilyen jellegű igényét a hello@powernutrition.hu e-mail címen, a szolgáltató pedig 2 napon belül válasz e-mailben elküldi a szerződést.

A www.powernutrition.hu oldalon történt rendelésével minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével.

Minden beérkezett megrendelést követően rendszerünk automatikus visszaigazolást küld legkésőbb 48 órán belül a megrendelés beérkezéséről, amellyel jelezzük megrendelőink felé, hogy rendszerünk fogadta és tárolja a megrendelést. Ezen üzenet függetlenül a raktárkészlettől, minden megrendelést követően megérkezik a megrendelő elektronikus postafiókjába.

A megrendelés visszaigazolását jelző e-mail tartalmazza a megrendelő rendeléskor megadott adatait, és az e-mail tárgymezejében egyértelműen utal annak rendelést igazoló tartalmára.

Amennyiben a megrendelést visszaigazoló üzenet nem érkezne meg 48 órán belül a megrendelő postafiókjában, az esetben a megrendelő azaz fogyasztó MENTESÜL AZ  AJÁNLATTÉTELI KÖTÖTTSÉG ALÓL, tehát nem köteles csomagját sem átvenni, sem kifizetni, így megrendelését semmisnek nyilváníthatja.

 

Magatartási kódex

A Szolgáltató magatartási kódexnek nem veti magát alá.

 

Termékek

A termékek mértékegysége darabszám, így az egységárak “per darab” módon értendők.

 

Házhozszállítás

A házhozszállítás minden esetben ingyenes.

A www.powernutrition.hu oldalon megrendelt termékeket minden esetben futárszolgálat viszi házhoz legkésőbb 1 héten, de leggyakrabban 2 munkanapon belül. A futárszolgálat a GLS futárszolgálat. A csomagokat kizárólag Magyarország területén szállíttatjuk ki. A csomag 8 és 17 óra között kerül kiszállításra. A GLS  a csomag kiszállításának napján reggel elküldi emailben a kézbesítés időpontját 3 órás időintervallumban. Ha nem felel meg a cím, akkor ebben a reggeli emailben található telefonszámon lehet hívni a sofőrt a változtatásokért.

A külföldre történő szállítás előzetes kapcsolatfelvétel után lehetséges, egyedi díjszabással.

A szállítás költsége minden esetben közvetlen módon, BRUTTÓ összegben szerepel az adott termék megrendelő oldalán. Az esetleges kiszállítási költségek, még a megrendelés leadása előtt megtekinthetők.

 

GLS CsomagPont is választható. Ez az opció is ingyenes.

Ezen a linken lehet megkeresni a legmegfelelőbb CsomagPontot: GLS CsomagPont kereső
A CsomagPont pontos címét meg lehet adni a Pénztár oldalon a “Rendelés jegyzetek”-be írva. A jegyzetekbe írva a saját néven kívül legfeljebb 3 személy nevét adható még meg, aki átveheti a csomagot.
A rendelés feldolgozása és a CsomagPontra szállítás is kizárólag munkanapokon történik.
Ha a CsomagPontra érkezett a csomag, akkor értesítő SMS-t és e-mailt is kap a vásárló. A csomagot 5 munkanapon belül lehet átvenni személyi okmány bemutatásával.
A csomagot a kiválasztott CsomagPont nyitvatartási idején belül lehet átvenni, akár hétvégén is.

Fizetési feltételek

Utánvét: A termék ellenértéke utánvét esetében a GLS futárnál fizetendő, készpénzben.

Bankkártyás fizetés: A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013

Bankkártya adataihoz mi nem férünk hozzá, nem tároljuk és nem is élünk vissza velük.

Sikeres fizetés után a terméket átadjuk a futárszolgálatnak.

Banki átutalás: Fizetés közvetlenül a bankszámlánkra. A megjegyzés rovatban tüntesse fel a rendelésszámot. Kérjük forintra pontos összeget utaljon. A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik.

 

Számla

Cégünk fenntartja a jogot, hogy papír alapú vagy elektronikus számlát küldjön megrendelőinek a vásárlással kapcsolatosan.

Papír alapú számlaadás esetén:
A futárszolgálat által kiszállított csomagban lesz megtalálható a papír alapú számla minden esetben.

Elektronikus számlaadás esetén:
A megrendelt csomag feladásától számított legkésőbb 14 napon belül kiállításra kerül a megrendelt termékről az elektronikus számla, amelyet a megrendeléskor megadott e-mail címre továbbítunk a megrendelő számára. Amennyiben a megrendelő hibás e-mail címet ad meg, nem terheli semmilyen felelősség a Grand Project Hungary Bt.-t a számla kézbesítésével kapcsolatban.

 

Adatvédelmi tájékoztató

A regisztrált látogatók ill. vásárlók személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden résztvevőnek joga van elérni, helyesbíteni vagy törölni bármely, akár az összes általa megadott információt. E-mailben várjuk ilyen irányú kéréseit a vevőnknek, melyet 2 munkanapon belül teljesítünk (hello@powernutrition.hu).

A www.powernutrition.hu oldalon a vásárlók adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, azokat harmadik személy részére hozzáférhetővé nem teszi.

Elállási jog

A megrendelő 14 munkanapon belül a vásárlástól indoklás nélkül elállhat. Ebbe beletartozik  a 14. nap is, így a 14. napon érvényesített igények jogszerűek, a fogyasztó ekkor még maradéktalanul élhet az elállás jogával.
Az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor a terméket átvette. Amennyiben a megrendelő elállási jogával él, úgy a Szolgáltató köteles a Fogyasztó által kifizetett teljes összeget haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül visszatéríteni.

A Szolgáltató kizárólag a sérülésmentes, nem használt, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A csomagolás sérüléséből adódó költségek a vevőt terhelik. A visszaszállítás során eltűnt áruért a Szolgáltatót felelősség nem terheli. Az áru hiányában az eladót semmilyen kötelezettség nem terheli.

A kormányrendelet 5.§ c) pontja alapján a Fogyasztó nem gyakorolhatja elállási jogát, amennyiben a természeténél fogva vissza nem szolgáltatható termék (pl. étrend kiegészítő) csomagolását, védőfóliáját felbontotta. Ebben az esetben a Fogyasztó a terméket nem jogosult visszaküldeni, és Szolgáltató nem köteles a vételár visszafizetésére.

Az elállás menete szerint a fogyasztó köteles a terméket ép állapotban KÖVETHETŐ postai vagy futárszolgálati úton legkésőbb 14 napon belül eljuttatni a Szolgáltatóhoz. A visszajuttatás tényét és igényét a fogyasztó köteles a Szolgáltató felé jelezni és annak visszajelzését megvárni. Az előzetes egyeztetés nélkül küldött csomagokért technikai okok miatt a Szolgáltató nem tud felelősséget vállalni. A fogyasztó köteles az elállási jog gyakorlási szándékának bejelentésétől számított 14 napon belül visszajuttatni a bontatlan, ép csomagot a Szolgáltatóhoz.
A Fogyasztó köteles a teljes megrendelt csomagot visszajuttatni a Szolgáltatóhoz, sérülés mentesen. Amennyiben hiányos csomag érkezik vissza, a Szolgáltató nem köteles visszafizetni a vételárat.
A Fogyasztó elállási jogának gyakorlásával összefüggésben köteles a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatos költségeket állni, egyéb költségek, díjak viselésére azonban nem kötelezhető.

Amennyiben a fogyasztó a 14 napon belül van és a termék ép állapotban van (bontatlan), az esetben a visszaküldés költségén túl semmi más költség nem terheli az elállási jog érvényesítése során.

Továbbá ha a megrendelő 14 napon túl szeretné visszakérni termékének vételárát, arra nincs lehetősége, abban az esetben ha a termék még bontatlan, használatlan.

Elállási jog gyakorlásához nyilatkozat minta: A Szolgáltató az elállási jognyilatkozat mintáját a Fogyasztó által küldött e-mail formájában határozza meg, amelynek az alábbi információkat kell tartalmaznia:

  • vásárló neve
  • az átvétel időpontja
  • megjegyzés/üzenet
  • egyértelmű kijelentés, mely szerint az elállási joggal szeretne élni a Fogyasztó

Az elállási jog érvényesítéséhez a fogyasztó nem köteles az eredeti számlát visszaküldeni.

A termékoldalon vállalt elégedettségi garancia nem azonos a vevőt megillető elállási joggal. Kereskedő vállalja, hogy amennyiben megrendelő nem elégedett a kézhez kapott termék(ek)kel, a megrendelő kérhet cserét, vagy visszatérítést, bontatlan, hiánytalan csomagolású termék nélkül is. Ezen jogát az áru átvételétől számított 30, azaz harminc  napig gyakorolhatja. Az árut nem kell visszaküldeni.

Ebben az esetben a visszaélések elkerülése miatt a vásárlónak emailben el kell küldenie a diéta teljes dokumentációját: pontos étrend és edzésnapló, heti minimum egyszeri súlymérés. Ezután ügyfélszolgálatunk javaslatokat tehet a diéta javítására. (Ez a szolgáltatás vásárlóinknak bármikor elérhető.) Ha a feljavított diéta után sem történik semmilyen változás, akkor a vásárló élhet a pénzvisszafizetési garancia jogával.

 

Panaszkezeléssel kapcsolatos információk

Panaszkezelés módja

Panaszos ügyekben a megrendelő panaszát a hello@powernutrition.hu e-mail címen jelezheti. A Szolgáltató a panaszos ügyet kivizsgálja és visszajelez a panaszosnak. A panaszos ügyeket, reklamációkat, révén a kommunikáció elektronikus úton zajlik, a szolgáltató ezen elektronikusan tárolt üzenetek segítségével jegyzőkönyvezi. A hivatkozás alapja tehát az elektronikus üzenet.

Panaszos termékek visszaküldésének módja

A megrendelő a reklamáció tárgyát képező terméket a Szolgáltatóval előre egyeztetett módon és időben küldheti vissza a Szolgáltatónak. Az előre nem egyeztetetten érkező panaszos termékek átvételét a Szolgáltató nem tudja garantálni, azok átvételéért felelősséget nem vállal.

Panaszkezelés helye

Grand Project Hungary Bt.

4281 Létavértes,

<divAlkotmány utca 23. A. ép.

Adószám: 25343746-1-09

Elérhetőség panaszos ügy esetén

E-mail cím: hello@powernutrition.hu

Bírósági eljárás:

Ügyfél jogosult a fogyasztói jogvitából származó követelésének bíróság előtti érvényesítésére polgári eljárás keretében a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, valamint a Polgári Perrendtartásról szóló 1952. évi III. törvény rendelkezései szerint.

Kötelezettséget vállalunk az alternatív vitarendezési fórum igénybevételére a fogyasztói jogvitáik rendezéséhez. Az Európai Bizottság által fejlesztett és üzemeltetett online vitarendezési platformot a linkre kattintva érheti el:

Az online vitarendezési platform használata regisztrációt igényel az Európai Bizottság rendszerében, majd bejelentkezés után a fogyasztó benyújthatja panaszát a honlapon keresztül, ha nem sikerült közvetlenül rendeznie a jogvitáját a vállalkozással.
A panasz benyújtását követően az online vitarendezési platform azonnal továbbítja azt az ellenérdekű félnek. Ezt követően az érintetteknek meg kell egyezniük egy alternatív vitarendezési fórumról, amely végső soron el fog járni a közöttük fennálló ügyben. Azokról a fórumokról, amelyek eljárhatnak az esetükben, a platform tájékoztatja a feleket. Amint megszületik a megállapodás a vitarendezési fórumról, az online platform oda továbbítja a panaszt.
Ha a feleknek nem sikerül 30 napon belül megegyezniük, vagy ha a platform sem tud a benyújtott adatok alapján olyan alternatív vitarendezési fórumot azonosítani, amelynek hatásköre van eljárni, a panasz további feldolgozására nem kerül sor.

Az aktuális és korábbi jogi információkat tartalmazó oldalunk PDF-ben letölthető változatai: